День соборності

2022-01-22

/Files/photogallery/859/изображение_viber_2022-01-19_14-04-20-985.jpg

День соборності. Див. Далі.

У Скадовській ЗОШ І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради урочисто відзначили День Соборності України . Організовано та проведено ряд заходів які пройшли під гаслом «Ми - це Україна». З метою виховання у підростаючого покоління патріотизму, національної свідомості, глибокої поваги та любові до Батьківщини.

Для учнів початкової школи були проведені виховні години національно-патріотичного спрямування: «Вона на світі одна-єдина ненька Україна» провели класні керівники 1- 2 класів Лаврієнко В.В.,Сафронова Н.Г., «Соборність очима дітей»провела класний керівник 4 класуНорікова Т.В.. Під час заходу діти виконували інтерактивні вправи для розуміння поняття «соборність», переглянули тематичні фільми та мультимедійні презентації. Квест – мандрівку «Ми маленькі патріоти» провела класний керівник 3 класу Теляга Л.Г.,під час квестуучні виконували ряд цікавих завдань та прикрашали класну дошку власними малюнками.

Для учнів 5-11класів протягом тижня проводились інформаційні хвилинки , тематичні виховні години та вікторини.

Для учнів 9-11 класів класні керівники Корнієнко Є.П., Дутка Л.В., Теляга В.Є., провели виховні години «Незалежність держави , соборність та єдність», під час заходу ознайомилися з Декларацією про об’єднання УНР і ЗУНР (Актом злуки), усвідомили її історичне значення.Діти виступали з доповідями на теми: «Історія української державності», «Політична діяльність лідерів УНР та ЗУНР».

Для учнів 7-8 класів класними керівниками ХижкоТ.Г., ДобровольськимВ.А., проведені інформаційні хвилинки «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг» на яких учні мали змогу висловити свої думки щодо здійснення мрії українського народу про Незалежну, Соборну національну державу, про майбутнє об'єднаної України.

Класний керівник Терещенко Г.К., для учнів 6 класу провела вікторину «Як я знаю Україну?»,під час проведення заходу була використана пізнавальна гра-пазл «Об’єднай Україну»(контурна карта України, розділена по областях) , з подальшим переглядом тематичного фільму«День Соборності України».

Патріотичну годину «Україна – єдина від Заходу до Сходу» для учнів 5 класу провела класний керівник Шевченко Л.В.. Під час заходу були використані: вислови відомих людей, притчі та перегляд презентації «Захід, схід – одна країна! Це – соборна Україна». На завершення патріотичної години діти на «паперових долоньках» писали «Що для мене Україна» та кріпили на карту України.

Вірші про незалежну соборну Україну з гордістю, урочисто прочитали учні 5 класу Ісаєв Кирило, Літвін Савелій, АбдулаєваНазан, МахадиноваРукія, та учениця 3 класу Ладирєва Елеонора.

У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила».

Вчителі та учні нашої школи переповнені почуттям патріотичного обов’язку будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри та переконань. Ця єдність, про яку мріяли наші пращури, - запорука існування єдиної, соборної демократичної України.

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930